Een stad in het dorp

Aan de Grotestraat 107 in Venray is De Stad gevestigd. De Stad is de plek om tijdens een lunch bij te praten met vrienden, in ontspannen sfeer te genieten van je gezin, een wijntje te drinken met een vriendin, een verjaardag of jubileum te vieren of te dineren met een groep. Iedereen die zich prettig voelt in een stad is welkom in 'De Stad'.

De Stad staat voor fijne wijnen, diverse bieren van de tap, gastvrij personeel en pure en verse gerechten, bereid in de Josper-houtskooloven.

Het interieur is een mengeling van vintage (kerkbanken van een kerk uit het Friese dorp Ferwerd, zinken bakken uit de Philipsfabriek), industrieel (bakstenen muren, een golfplaten bar) en retro (de lampen, een handgemaakte kast).

Om onze gasten te blijven verassen wisselt de kaart regelmatig. Een ding is zeker, alle gerechten worden met zorg bereid om zo u als klant een smaaksensatie te laten beleven. Uiteraard kunnen de koks rekening houden met diëten en/of allergieën.

Met het interieur hebben we een stadse beleving willen creëren in Venray. Sociaal en planologisch gezien is Venray een stad. Met een stadskern, een industrieterrein van formaat, sociale en culturele voorzieningen en een dergelijk inwonersaantal voldoet Venray aan alles waaraan een stad moet voldoen, het enige wat ontbreekt zijn stadsrechten. Een dorp als Venray verdient een stad, daarom is een ieder van harte welkom in 'de Stad'.

Reserveer nu OF BEL 0478 58 15 88

Waar is altijd iets te doen?

Reserveer in de stad

Mogen we u binnen 24 uur verwelkomen? Dan stellen we het op prijs als u telefonisch reserveert via 0478-581588. De reservering is definitief als je van ons een reactie hebt gekregen per e-mail of bericht(sms).

UITERAARD BENT U VAN HARTE WELKOM OM ZONDER RESERVERING BIJ ONS BINNEN TE LOPEN. ER KOMT SNEL EEN TAFEL VOOR U VRIJ !

Bedrijfsnaam

Openingstijden

Maandag 11:00 - 17:00
Dinsdag 11:00 - sluit
Woensdag 11:00 - sluit
Donderdag 11:00 - sluit
Vrijdag 11:00 - sluit
Zaterdag 11:00 - sluit
Zondag 12:00 - sluit

Keuken geopend vanaf 12:00, Diner vanaf 17:00

Gesloten op:


Kerstavond, 1e en 2e kerstdag

Oudjaarsavond en nieuwjaarsdag

Eerste Paasdag 

Hemelvaartsdag 

Eerste en tweede Pinksterdag